8/1:





Happ, så här såg man ut på jobbet idag dårå.
Svart klänning från Gina Tricot, kavaj från Ellos, randiga strumpor från H&M, hemlagat halsband m tofs. Och nyfärgat hår! Yay!

Kommentarer
Postat av: emelie

väldigt fint!

och angående inlägget innan så är dina outfits de enda jag gillar (: men du kanske ska ta det med en nypa salt med tanke på att jag har gått runt i pyjamas 90% av tiden det senaste året, haha. det blir lätt så när man får en bebis. men nu ska jag rycka upp mig, och du ger mig massor av bra idéer (:



förresten, är strumpbyxorna dom som är i ett tvåpack tillsammans med ett par prickiga?

2009-01-09 @ 21:30:51
Postat av: emelie

åh, glömde skriva att jag är väldigt avundsjuk på ditt hår! jag får infall en gång i halvåret och vill ha rött hår men det slutar bara med att mitt hår blir väldigt slitet och att jag färgar det svart igen (:



vilken hårfärg använder du?

2009-01-09 @ 21:32:32
Postat av: liza

emelie: åh, tack! =D Ja, strumporna är de från h&m i tvåpack, tror de finns i svartvitt också.

Ang det röda håret så är rött hår nog den mest "high maintenance" hårfärg jag haft, strax efter blått. Jag vill ju inte heller att håret ska vara lite naturligt brunrött, jag vill ha illande, artificiellt, 80-tals-brandrött. Då är mitt recept som följer: Schwarzkopfs Kashimr Red, plus toni & guys rödtonande schampoo, samt en röd hårtoning i färgen Chili Red och någonslsags tonande eller färgbevarande balsam. Det är sådan där crazy color toning. Den kryddar upp alltihop rätt bra. Det sista man vill är ju att det ska bli grådassigt. Så då är det liksom färgning var femte vecka och toning typ var tredje, eller oftare om ajg orkar. Mitt standardsvar när folk ringer hem till mig och frågar vad jag gör är "...färgar håret". Haha.

2009-01-09 @ 21:41:22
Postat av: emelie

ah, var rädd för det. jag har haft rosa och massor av andra färger på håret, och roliga färger kräver så sjukt myckett underhåll. så jag håller mig nog till mitt tråkiga svarta samtidigt som jag är avundjuk på er som orkar ha rött hår (; tack för svaret, även om jag hade hoppats på en mirakelhårfärg som håller i evigheter och som bara du har upptäckt, haha.

2009-01-10 @ 08:59:56
Postat av: e

fler outfitbilder! oftare! snälla?

2009-01-14 @ 19:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0